Officen terassi avattiin tyylillä!

Kallion helmi, Office bar oli minulle uusi kokemus. Sain kutsun juhlistamaan heidän terassi-avajaisiaan ja maistelemaan herkkuja sekä juomien että pikkusuolaisen muodossa.

Saimme illan mittaan nauttia Sky Importin nestemäisistä herkuista sekä Pasta Factoryn Pietro Linbiachin tuomasta, ihanasta parmesaanista.

Tommi Söder Sky Importista piti meille viininmaistajaiset samalla kun yksi illan järjestäjistä, Vilppu Simpanen avasi hieman paikan taustaa. Alunperin paikka vuokrattiin Premier Crewn toimistotarpeisiin. Todettiin kuitenkin heti alkajaisiksi että eihän toimistoa voi olla ilman baaria (aika hieno sääntö, ettenkö sanoisi). No, siitähän syntyi tämä todella söpö 12 asiakaspaikkainen baari Kallion sydämessä! Office bar näki päivänvalon vuosi sitten osoitteessa Vilhovuorenkatu 7.9, ja tänään oli aika juhlistaa baarin terassin avausta.

Office Barissa on hyvä ja laadukas valikoima oluita ja viinejä ja henkilökunnalla on pitkä ravintola-alan kokemus, joten siellä voi myös herkutella upeilla cocktaileilla. Paikan voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin, ja on joskus toiminut jopa väli-aikaisena toimistona ulkomaalaisille liikemiehille. Tänään tila oli alkuun yksityistilaisuuden muodossa, jonne oltiin kutsuttu alan vaikuttajia Sky Importin viini- ja olutmaistajaisiin!

Porukkaa oli aivan laidasta laitaan, vaikuttajista vakkareihin ja illan edetessä meno sen kuin parani. Harmiksemme jouduimme jättämään leikin aivan kesken seuraavan päivän työpaineiden takia. Mutta taaksemme jätimme liudan iloisia ihmisiä ja huikeita herkkuja. Ensi kerralla kun käyt Kalliossa – käy tsekkaamassa tämä baari! Kuulin vierustoverin vinkkaavan että heillä on todella hyvää natuviiniä. Etkö tiedä mitä se on? Käy Office Barissa kyselemässä!

Lue alkuperäinen artikkeli Titti Myhrbergin blogista