Jäsenetuna edullinen järjestyksenvalvontakortti!

Nykypäivänä ravintolamaailmassa arvostetaan monipuolisia taitureita. Kouluttautuminen helpottaa myös työllistymistäsi. Tulos osuuskunta tarjoaa edullisen kouluttautumismahdollisuuden yhteistyössä Forset Group Oy:n asiantuntijoiden kanssa.

Järjestyksenvalvontakurssi syyskuussa jäsenetuhintaan 150 €. Ajankohta tarkentuu, kun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 15.8.

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään mm.

  • järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
  • järjestyksenvalvojan tehtäviä
  • turvallisuussuunnittelua
  • hätäensiapua

Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe. Kurssin suoritettuasi voit toimia erilaisissa järjestyksenvalvontatehtävissä ravintoloissa (ovella,narikassa) ja yleisötapahtumissa.

Kurssin suorittaminen mahdollistaa myös baari- ja tarjoiluhenkilökunnalle jatkossa enemmän työvuoroja yöelämässä, sillä järjestyksenvalvontakurssin suorittaneiden baari- ja tarjoiluhenkilökunnan avulla viranomaisvaatimuksien mukaisten järjestyksenvalvojien määrä voidaan optimoida. Ja mikä parasta – se näkyy myös suoraan tuntipalkassasi.

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla aimo.kontinen@tulososk.fi

Lisäohjeita tulee sähköpostilla 18.8. (tarkat päivät, paikka, maksuohjeet)