Uudenlainen tapa tehdä työtä!

Tulos työosuuskunta on uudenlainen henkilöstöpalveluyritys, jonka jäsenenä työn saanti, tekeminen ja työstä saatava korvaus nousevat uudelle tasolle. Tuloksen jäsenenä helpotat etenemistäsi työmarkkinoilla, itsensä työllistäminen on tehty helpoksi työnantajalle sekä tekijälle ja yhteistyökumppaneillamme on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja niin keikka kuin päätoimisenkin työhön.

Tulos osuuskunta on täyden palvelun henkilöstöpalveluyritys työntekijöille sekä työnantajille. Perinteisiin henkilöstövuokraus yrityksiin erona on että tulos on jäsentensä omistama ja hallinnoima työyhteisö jonka jäsenten työpanos hyödyttää myös muita jäseniä.

Jäsenyys Tulos osuuskunnassa

Tuloksen jäsen voi suorittaa vapaasti erilaisia työtehtäviä työn tilaajayrityksille. Työn tilaajan tarvitsee vain tehdä sopimus tehtävistä töistä Tuloksen kanssa.

Tuloksen jäsenenä olet työsuhteessa osuuskuntaan, pysyt työntekijänä ja voit aidosti keskittyä haluamasi työn tekemiseen eikä sinua nähdä päätoimisena yrittäjänä. Tuloksen jäsenenä kuulut myös työterveydenhuollon piiriin. Verrattuna perinteiseen palkkamalliin Tulos osuuskunnan jäsenenä sinulle jää palkastasi enemmän rahaa käteen.

Kuka tahansa voi hakea jäseneksi Tulos työosuuskuntaan ja jäsenyys on maksutonta. Tulos pitää tärkeänä työntekijöidensä hyvinvointia. Työterveydenhuollon lisäksi jäsenenä olet oikeutettu etuihin mm. vakuutuspalveluihin ja lisäeläketurvaratkaisuihin LähiTapiolassa.

Huomioithan että työosuuskunta ei ole laskutuspalvelu.

Hae jäseneksi täyttämällä tietosi alle tai kysy lisää chatissa (sivun oikeassa alakulmassa). Jos emme ole paikalla, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Kun hakemuksesi on käsitelty saat Visma Sign:lta sähköpostiisi linkin palveluehtojen hyväksymiseen

Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja sinut on hyväksytty jäseneksi, pääset vielä täydentämään tietosi jäsenpalveluun.