Jäsensivut

Lähitapiola

Tulos on neuvotellut jäsenilleen erikoishinnoiteltuja vakuutuspaketteja Suomen suurimman elämänturvayhtiö LähiTapiolan kanssa. LähiTapiola on myös osuuskuntamallinen, asiakkaidensa omistama yhtiö. LähiTapiola tarjoaa Tuloksen jäsenille kaikki yksityishenkilöiden vakuutuspalvelut ja nimetyn yhteyshenkilön vaivattomaan asiointiin.

Vakuutuspaketit käsittävät mm. vapaaehtoiset eläkesäästämisen palvelut sekä kodin, läheisten, ajoneuvojen ja matkojen turvan sekä sijoitus- ja henkivakuutustuotteet.

LähiTapiola räätälöi sinun tarpeisiisi sopivan vakuutuspaketin. Keskittämällä kaikki taloutesi vakuutukset hyödyt jopa 17% keskittämisetuina. Lisäksi vakuutusmaksut kerryttävät S-ryhmän bonusta jopa 5%.

Lunasta Lähitapiolan Jäsenetusi

Esport Jäsenyys

Tulos tarjoaa jäsenilleen Esportin Smart Jäsenyyden vuodeksi hintaan 200€ (norm. 888€).

Valittavanasi on lähes 300 ryhmäliikuntatuntia/viikko, mm. HotYogaa, AirYogaa, Les Mills -tunteja sekä Trampoliinitunteja.

Syksyn 2018 uutuustuntina Les Mills TRIP Esport Aallossa.

Käytössäsi on kuusi avaraa ja ilmastoitua kuntosalia, jotka palvelevat niin harrastajia kuin aktiivivoimaharjoittelijoitakin.
Esport Express Liilasta Suomenojalta löydät lisäksi boulderointiseinän sekä street workout -alueen,.

Espoossa käytössäsi on lisäksi 800 metrin sisäjuoksuradat, kamppailukeskus ja trimmi-kiertoharjoittelu. 

Saat yhdellä jäsenyydellä käyttöösi kuusi toimipistettämme:

  • Espoossa Pohjoismaiden suurimman liikuntakeskuksen Esport Centerin ja Esport Arenan, elokuussa 2018 avatun upean Esport Aallon sekä Esport Express -toimipisteet Mankkaalla ja Suomenojalla.
  • Helsingin ytimestä, Aikatalosta, löydät 2015 valmistuneen upean Esport Bristolin toimipisteen.

Lunasta Esport Jäsenyytesi

Parturi-kampaamo Freezy

Tuloksen jäsenille 20% alennus kaikista parturi- ja kampaamopalveluista Parturi-kampaamo Freezystä (Vilhonvuorenkatu 3, 00500 Helsinki) kun mainitset varauksen yhteydessä tai paikan päälle saapuessasi taikasanan ”Tulos osk”. Varaukset ja lisätiedot osoitteesta parturikampaamofreezy.fi.

 

N26 mobiilipankki

Jäsenetunamme saat käyttöösi modernin saksalaisen mobiilipankin tilin, luottokortin ja laajat edut sekä palvelut. N26 pankin asiakkaana saat edullista lainaa, matkavakuutukset ja muita rahanarvoisia etuja. Voit halutessasi ohjata palkkasi ja/tai työpanososinkosi N26 tilillesi päivittämällä omat tietosi profiilissasi.

Tutustu palveluun oheisen linkin takaa ja avaa N26-tili käyttöösi muutamassa minuutissa, 24/7 online.

Alexandria Pankkiiriliikkeen sijoitusneuvontaa

Alexandria Pankkiiriliike tarjoaa henkilökohtaista sijoitusneuvontaa Tulos osuuskunnan jäsenille sekä eräänlaisen club jäsenyyden, jossa on tapahtumia muutaman kerran vuodessa esim, kesäpäivät, jääkiekkoaitio, konsertit. yms. Clubin tapahtumista tiedotetaan jäsenkirjeessä ja niihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja maksutonta.

Normaalisti Suomalaiset pankit tarjoavat omia palveluita/tuotteitaan asiakkailleen. Alexandrian kautta pystytään liikkumaan markkinoilla paljon vapaammin. He voivat käyttää maailman johtavia sijoitustaloja ja vakuutusyhtiöitä.

Jäsenien toiveiden ja tarpeiden pohjalta voidaan lisäksi järjestää laajempimuotoisia yhteistilaisuuksia esim. aamupalaseminaareja, joissa kerrotaan jäseniä kiinnostavista sijoituspalveluista kootusti.

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisista sijoitusneuvontapalveluista, joihin voit hyödyntää esimerkiksi työpanososinkoasi ota yhteyttä sähköpostitse: jäsenpalvelu@tulososk.fi.

Office bar Helsingin Kalliossa

Tulos osuuskunnan kantakuppila ja kokoontumispaikka Office bar löytyy Helsingin Kalliosta, osoitteesta Vilhonvuorenkatu 7-9, 00500 Helsinki. Kaikille osuuskunnan jäsenille erikoishinnat ja tarjouksia taikasanalla ”Tulos osk!”. Paikkaa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin; juhliin, kokouksiin jne. Officella on myös 30-paikkainen kesäterassi.

Office baari palvelee keskiviikosta lauantaihin. Tarkemmat infot löytyy Officen Facebook-sivulta.