Tulos työosuuskunta on uudenlainen henkilöstövuokraus yritys. Kauttamme on tarjolla monipuolista keikka- ja päätoimista työtä mm. ravintola-, tapahtuma-, kaupan, yksityisen terveydenhuollon ja turvallisuusalan eri työtehtävissä. Kuka tahansa voi hakea jäseneksi Tulos työosuuskuntaan ja jäsenyys on maksutonta.

Tuloksen jäsen voi suorittaa vapaasti erilaisia työtehtäviä työn tilaajayrityksille. Työn tilaajan tarvitsee vain tehdä sopimus tehtävistä töistä Tuloksen kanssa.

Tulos osuuskunta ei ole laskutuspalvelu vaan työosuuskunta. Laskutuspalveluissa työn suorittaja luokitellaan kevytyrittäjäksi jolloin työntekijä on juridisesti toiminimen kaltaisessa asemassa omalla Y-tunnuksella tai verottaja luokittelee hänet yrittäjäksi ilman Y-tunnusta.

Tuloksen jäsenenä olet työsuhteessa osuuskuntaan, pysyt työntekijänä ja voit aidosti keskittyä haluamasi työn tekemiseen eikä sinua nähdä päätoimisena yrittäjänä. Tuloksen jäsenenä kuulut myös työterveydenhuollon piiriin. Verrattuna perinteiseen palkkamalliin Tulos osuuskunnan jäsenenä sinulle jää palkastasi enemmän rahaa käteen.

Jäsenyys on maksuton ja hakeminen helppoa!

Tuloksen jäsenyys ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Työnantajana tulos mahdollistaa jäsenilleen paremman ansainnan ja osuuskunnan tarjoamat edut. Jäsenyyden hakeminen on helppoa ja onnistuu nopeasti oheisesta linkistä. Voit aina päättää itse otatko tarjotun työn vastaan. Sen jälkeen sovimme vielä siihen liittyvistä yksityiskohdista ja olet valmis aloittamaan!

Turvapalvelut

Mikäli toimit tai haluat toimia turvallisuusalalla itsenäisesti vailla byrokratiapainajaisia, voimme tarjota sinulle tai ryhmällesi ratkaisun.

Tulos osuuskunnan jäseninä uuden turvallisuusalan lakimuutoksen astuessa voimaan 1/2019. Lakimuutos vaatii, että jokaisella turvallisuusalan yrityksellä tulee olla vartioimisliikeluvat.

Tulos turvalla on vartioimisliikelupa Suomessa 1/2018 alkaen. Luvat sisältävät vartiointi- ja järjestyksenvalvontatoiminnan.

Tulos turvan palveluntarjonta pitää sisällään seuraavaa:
»   järjestyksenvalvonta ja vartiointi
»   arvokuljetukset
»   henkilösuojaus
»   tapahtumaturvallisuus
»   koulutus- ja johtotehtävät
»   turvallisuus- ja aluesuunnittelu
»   viranomaisyhteistyö
»   dokumentointi

 

 

Hae jäseneksi

Usein kysyttyä

 • Mikä on Tulos työosuuskunta?

  Tulos eli Työelämän uudistusliittouman osuuskunta on muodostettu helpottamaan työntekijöiden ja varsinkin keikkatyöläisten työllistymistä.
  Monesti keikkatyöläisen palkkaaminen on vaikeaa ja siitä aiheutuu työnantajalle lisäkustannuksia ja lisätyötä. Joskus tämä voi jopa toimia esteenä työntekijän palkkaamiselle.
  Tulos tarjoaa helppoa palvelua sekä työnantajalle että työntekijälle työosuuskunnan muodossa.

 • Miten työosuuskunta eroaa laskutuspalveluista?

  Laskutuspalveluissa työn suorittaja luokitellaan kevytyrittäjäksi jolloin työntekijä on juridisesti toiminimen kaltaisessa asemassa omalla Y-tunnuksella. Tällaisessa tapauksessa yhteiskunta luokittelee sinut päätoimiseksi yrittäjäksi.
  Koska tulos on työosuuskunta, pysyt Tuloksen jäsenenä työntekijänä ja voit aidosti keskittyä haluamasi työn tekemiseen, eikä sinua luokitella päätoimiseksi yrittäjäksi.

 • Miten voin työllistyä tuloksen kautta?

  Tulos etsii etsii jatkuvasti työntekijöitä tapahtumiin ja asiakkailleen ensisijaisesti omasta jäsenverkostostaan.

  Tuloksen jäsenyys ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Työnantajana tulos mahdollistaa jäsenilleen paremman ansainnan ja osuuskunnan tarjoamat edut. Jäsenyyden hakeminen on helppoa ja onnistuu nopeasti. Voit aina päättää itse otatko tarjotun työn vastaan. Sen jälkeen sovimme vielä siihen liittyvistä yksityiskohdista ja olet valmis aloittamaan!

   

 • Miten palkanmaksu tapahtuu?

  Palkanmaksusta sovitaan työantajan kanssa erikseen sopimuksella, mutta pääsääntöisesti palkkapäivä on aina seuraavan kuun 20. päivä. Palkka maksetaan ilmoittamallesi tilille. Tarjoamme myös mahdullisuuksia avata tilit ja saada pankkikortti edullliseen hintaan.

 • Mitä jäsenpalveluja Tulos tarjoaa?

  Tuloksen jäsenenä saat mm. työllistymismahdollisuuksia, työterveydenhuollon, kaikki työntekijän lakisääteiset vakuutukset, etuja Esportin ja Lähitapiolan hyvinvointipalveluihin, N26 tilin ja henkilökohtaista sijoitusneuvontaa.

 • Miten saan tukea ongelmatapauksissa?

  Parhaiten tavoitat meidät Asiakaspalvelu-Chatin kautta. Jos emme ole paikalla, voit jättää chatin kautta yhteydenottopyynnön.
  Ongelmatilanteissa voit myös olla yhteydessä tukipalveluumme sähköpostitse: jasenpalvelu@tulososk.fi tai puhelimitse (arkisin klo 11-15): +358 (0)20 703 2762