Opiskelijoille tulevaisuuden tapa tehdä töitä!

Suurin osa opiskelijoista tekee töitä opintojen ohella. Tulos työosuuskunta on uudenlainen henkilöstöpalveluyritys, jonka jäsenenä työn saanti, tekeminen ja työstä saatava korvaus nousevat uudelle tasolle. Tuloksen jäsenenä helpotat etenemistäsi työmarkkinoilla,  itsensä työllistäminen on tehty helpoksi työnantajalle sekä tekijälle ja yhteistyökumppaneillamme on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja niin keikka kuin päätoimisenkiin työhön.

Tulos osuuskunta on täyden palvelun henkilöstöpalveluyritys työntekijöille sekä työnantajille. Perinteisiin henkilöstövuokraus yrityksiin erona on että tulos on jäsentensä omistama ja hallinnoima työyhteisö jonka jäsenten työpanos hyödyttää myös muita jäseniä.

Jäsenyys Tulos Osk:ssa

Tuloksen jäsen voi suorittaa vapaasti erilaisia työtehtäviä työn tilaajayrityksille. Työn tilaajan tarvitsee vain tehdä sopimus tehtävistä töistä Tuloksen kanssa.

Tuloksen jäsenenä olet työsuhteessa osuuskuntaan, pysyt työntekijänä ja voit aidosti keskittyä haluamasi työn tekemiseen eikä sinua nähdä päätoimisena yrittäjänä. Tuloksen jäsenenä kuulut myös työterveydenhuollon piiriin. Verrattuna perinteiseen palkkamalliin Tulos osuuskunnan jäsenenä sinulle jää palkastasi enemmän rahaa käteen.

Kuka tahansa voi hakea jäseneksi Tulos työosuuskuntaan ja jäsenyys on maksutonta. Tulos Osk pitää tärkeänä työntekijöiden hyvinvointia,  työterveydenhuollon lisäksi jäsenenä olet oikeutettu etuihin Esport liikuntakeskuksessa (Esport Smart jäsenyys 200€/Vuosi norm. 888€) sekä vakuutuspalveluihin Lähitapiolassa. Jäsenenä olet myös oikeutettu Alexandria Pankkiiriliikkeen henkilökohtaiseen sijoitusneuvontaa sekä  N26 mobiilipankin palveluihin (tilin, luottokortin ja laajat edut sekä palvelut).

Huomioithan että Työosuuskunta ei ole laskutuspalvelu.

Hae jäseneksi täyttämällä tietosi alle tai kysy lisää chatissa (sivun oikeassa alakulmassa). Jos emme ole paikalla, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Kun hakemuksesi on käsitelty saat sähköpostiisi linkin palveluehtojen hyväksymiseen sähköpostiosoitteesta donotreply@teliacompany.com.

Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja sinut on hyväksytty jäseneksi, pääset vielä täydentämään tietosi jäsenpalveluun. Liitä mukaan myös CV:si. Muistathan päivittää kaikki viimeaikaiset työpaikkasi CV:si. Rekrytoijamme ovat sinuun yhteydessä myös puhelimitse pian.

[wppb-register form_name=”jasenhakemus”]